Jeg hedder Jørgen og er din fotograf til bryllup, events og portræt samt erhvervsfotografering. Jeg tilbyder fotografering hos dig, i din virksomhed eller i naturen, ligesom jeg kan tilbyde fotografering i mit studie.

Fotografering har haft min store interesse igennem mange år, så efter en uddannelse på Key Point Photography Academys har jeg arbejdet professionelt med mange forskellige opgaver.

Jeg går meget op i at lave billeder, der afspejler personligheden så det er den bedste side, der vises. Det er efter min mening vigtigt, at det impulsive og umiddelbare spiller en væsentlig rolle i det endelige resultat – jeg går gerne langt for at få det rigtige billede til dig. Et billede vil altid på et eller andet niveau være opstillet, så kunsten er at få det til at se levende og naturligt ud. Det kan jeg hjælpe dig med.

Fotograf Jørgen Wicklow
Sct. Hans Gade 31 A, Roskilde

+45 5190 4762
jwicklow4000@gmail.com

CVR 36111720

Super Fine billeder du har leveret!
Ejendomsselskabet Bavaria

Tak for de fine billeder
Lisbeth Norup, Norups Mødelokaler

Bryllupsfotografering København V
“Fantastisk oplevelse, Jørgen var meget energisk og engageret i arbejdet med at få de perfekte bryllupsbilleder i hus. Vi holdte rådhus bryllup og han fangede de fineste detaljer på Københavns Rådhus, øjeblikke mellem mig og min mand både før, under og efter. Vi er så over lykkelige for resultatet med flotte farver og detaljer samt sort/hvid. Vi talte sammen to gange inden vielsen og Jørgen mødte op i god tid. Vi kommer helt sikkert til at bruge Jørgen igen”
De bedste anbefalinger fra Team Carlsen (Tina og Thomas)

Tak for hjælpen på vores store dag, tak for din imødekommende hed og store entusiasme
Rigtig mange gode ideer og forslag til billede position med god guidning til os par
Majka & Morten

Vi er rigtigt glade for de flotte bryllups billeder der blev leveret
Britt & Anders