Støtter & hjælp

Mit navn er Jørgen Wicklow og jeg er fotograf. Jeg har været det i 25 år og jeg har taget mere end 1 million billeder. Hos mig kan du være tryg. Jeg forstå at det er ikke altid er en rar oplevelse at få taget billeder af en fremme person og i nogle fremme omgivelser. Det er vigtigt for mig som fotograf at forstå dig og dine følelser denne her situation. 

Jeg støtter dig gennem vores fotografering så du ikke føler ubehag ved situationen. Tag endelig din ægtefælle, mor, far, bror, søster, etc. med så du ikke er alene. For mig skal du ikke være utryg. Du skal føle dig tryg og komfortable og gå herfra med en positiv oplevelse. 

Vi tager den tid det tager – for mig drejer det sig om at du får den bedste oplevelse. 

Dine billeder er dine billeder og jeg deler ingen billeder og opbe-vare dem fuldstændigt sikkert. Ligesom at alle billeder der ikke er relevante STRAKS slettes. 

Ring til mig hvis du vil vide mere. Jeg er klar til at hjælpe dig og du skal vide at alle spørgsmål er velkommen. Kontakt mig endelig på telefon 5190 4762. 

Hvor tager vi fotografierne? 

De fotografier vi skal have taget af din skade kræver specielt lys, opsætning, opløsning etc. Fotografierne skal eventuelt bruges i en retsag, forsikringssag etc. og derfor er det vigtig at vi sammen får lavet fotografierne så de repræsentere omfanget og alvorligheden i din skade. 

Det er trygge varme lokaler jeg gennem flere år har anvendt til at dokumentere alvorlig skader hos mange mennesker. Det er trygt og sikkert. 

Får jeg en kopi. 

Ja selvfølgelig – det er dine personlige fotografier. Jeg sender dine fotografier videre i sagen og når de har modtaget dem så slettes de automatisk hos mig. 

Hvor lang tid tager det? 

Når du har booket en tid. så kontakter jeg dig personligt og bekræf-ter aftalen med dig. Er der noget specielt du vil have jeg skal holde for, så taler vi oftes om det her, så både du og jeg er forberedte. Når du ankommer så tager vi en snak om hvad der skal ske. Jeg forklare hvordan vi skal tage fotografierne af din skade. Lad os sige at skaden er i din hånd så er der nogle retningslinier for hvordan jeg som cerificret fotograf skal tage billederne af din hånd. Det betyder at der skal tages 5 fotografier hvor hånden er vendt på forskellig måde, så vi er sikker på at vi får dokumenteret din skade på den rigtige måde og du kan få behandlet din skadesag korrekt. 

Jeg plejer at afsætte 1,5 time til alle former for skader. Så er der tid til at tale sammen og få forklaret om hvad der skal ske.